miércoles, 9 de mayo de 2012

ARTISTES PARTICIPANTS


Albert Buisan
Artista pratenc molt relacionat amb l’art urbà i l’ utilització de plantilles.

Denisse García
Artista cubana resident a Barcelona, llicenciada en Belles Arts, excel·lent fotògrafa.
flickr.com/photos/assmonkey/

Dídac Rocho
Il·lustrador i fotògraf pratenc, llicenciat en Belles Arts forma part del Chickens Love Skateboarding des dels seus inicis.

Eme
Artista multidisciplinari, llicenciada en Belles Arts molt integrada al món de l’skate i el surf. Ha fet grans treballs per marques d’skate de gran renom com Roxy.
lavidabonita.es/

Ferran Barba
Resident a Santa Coloma, l’skate és part constant de la seva obra. Llicenciat en Belles Arts el nombre d’skates pintats per ell és enorme, constantment influenciat per l’art japonès antic.

Hope
Artista local que viu entre reivindicacions politiques i jocs geomètrics.  Bipolar com el que més, dintre del món de l’skate des de fa molts anys és un autodidacta. 

Prema
Artista urbà dintre del grafiti més clàssic, recentment ha organitzat al Centre Cívic Ribera Baixa una exposició col·lectiva sobre l’art urbà i els seus vincles amb el territori.

Rarone
Lligat al skate i al surf local, el seu treball com artista es troba dintre de l’art urbà, actualment fent estudis de disseny.
alfredogallur.wordpress.com/

Tariq Porter
Llicenciat en Belles Arts, aquest artista de la Garriga té com obra més característica els seus dibuixos d’enrevessats personatges creats en línies i més línies.
shownd.com/tariqpa

No hay comentarios:

Publicar un comentario